Stockholm

Ibland får man göra något annat än scrappa *ler* I helgen har jag varit i storstaden , hos mannen :) Jag har ju inte bara scrap och loppis som last utan jag har en till *ler* Whisky ...... vi var på en pub i em med en massa whisky, fast vi tog bara en öl ....... Peter har whisky hemma så att det räcker. Varje år är vi på Stockholms öl och whiskymässa i Nacka strand. Mycket trevligt!! Rekomenderar det om man tycker whisky är gott.

Men han hade en låda som jag ville ha ....... scrappandet sitter i ryggraden och man har span efter allt som man kan altra *s*
Denna var ingen dålig låda, sitter ett ordentligt magnetlås i locket. Tänkte först fixa till den för att ge bort men sen kände jag att jag kanske ville behålla den själv ........ Kan säkerligen använda den till något. Allt går att använda bara man vill *ler* Vi får se var den hamnar.


Ha en fortsatt skön lördag, det ska jag. Solen har äntligen hittat fram efter allt snöande här i huvudstaden. 


Dies album

Tyckte jag ville ha en bättre förvaring till våra dies som vi handlat (jag och Birgitta). Den lilla vita väskan var inte den bästa  .......svår att hantera och svårpackad *ler* Så jag gjorde ett album :)) Fick iden härifrån .....
Ändrade lite så att det passade oss och det blev himla bra. 10 st plastfickor använde jag så det blir rätt mycket man får plats med. Fäste magnetbitarna på en mindre bit CS, så kan jag dra upp den och lättare få tag på disen som jag skall använda :)) Embossing"plattorna" hamnade oxså däri.
Fick ta lite paus i påskkorten .......







Second hand

Det har varit en underbar dag idag så jag tog en runda med cyklen och besökte de söndagsöppna secondhand affärerna. Även om kliet i ögonen blir irriterande ibland så måste man få komma ut en liten vända och se om man kunde göra några fynd ....... och se där ....... det gjorde hon *ler* Under hundralappen oxså så jag höll budgetten :))

Fredagspyssel

Underbart väder ute och vad gör jag då *ler* Jo scrappar ....... Jag hade bestämt med en jobbarkompis, Erika, att jag skulle hjälpa henne göra några påsk kort just denna dag så det fick det bli. Inte mig emot för att vara utomhus nu är grymt, jag säger bara POLLEN!!
Men vi hade en trevlig dag och det blev några kort ...... Eco var oxså med en liten stund *s*




Själv har jag gjort tre ...... men det blir säkert några till *ler*



Mall till detta kort hittade jag här. Tog en stund och en felvikning men sen blev det bra :)

 På em körde jag till Pysseltagen och fyndade lite. Jag fick äntligen köpt Tim. Holts stora tag *ler*. Ska jag skrappa idag ???? Eller vara ute i trädgården (och få kli i ögonen) ??

Ha en skön lördag för det ska jag.

Bilder finns på http://ingela.me/ram2.htm

Ledig och lat

Idag har jag varit ledig och lat *ler*.  Var och tränade på Actic vid halv 8 och det kändes skönt men resten av dagen har jag bara latat mig. Tittat på en film och sen scrappat resten av dagen med radio Kristianstad på radion *s* Mysit !!
Jenni hade gjort en sådan fin ask till tjejerna som hade scrapkalaset i lördags, så jag ville göra en likadan ..... Hittade den här
Jag har inte dekorerat eftersom jag inte riktigt vet vem som skall få den :) och tyvärr räckte inte pappret till riktigt. Men som tur är ska jag till Pysseltagen på fredag, då kan jag handla ett till ......kanske två *ler*
Så här blev den .....



Bilderna finns på http://ingela.me/ram2.htm




Nu ska jag ta en liten liten powernap innan jag ska på möte. Alice har tagit en powernap i soffan hela eftermiddagen *ler*


Scrappkalas

Idag har jag varit på ett scrappkalas  ......  hos Jenny och Susanne. Supertrevligt :)


Mysigt att sitta med likasinnade och bara pyssla och småprata *ler* Det är läkande för själen ....... men vi har ju inte fått göra vad vi vill utan vi har fått några uppgifter. Riktigt roliga uppgifter måste jag säga *s* Vi skulle ha med oss 5 tomma toarullar och detta blev resultatet sen vi klätt och fixat dem. Här finns en sida där man gjort det lite annerlunda men principen är densamma.






Nästa pyssel vi gjorde var något som jag faktist ska prova på med en större tavla. Vi använde 3d lack (Triple Thick ) på canvastavla. En mini mini sådan ....... Riktigt roligt :))

Och till sist fick vi klä en tändsticksask ........ Man får alltid lära sig något nytt *ler*



Tack tjejer för en trevlig dag!! Kändes som två timmar, fast vi höll på i 6 timmar :))

Bilderna finns på http://ingela.me/ram2.htm





Tyvärr jobbar jag i mogon annars hade det blivigt scrappträff *ler*

Presentpåse

Blev bjuden på scrappkalas och då ska man ju ha presenter med sig *ler*. Var uppe i Ullared och fick då även handlat lite smått och gott till dem. Men sen var ju frågan ....... vad ska jag lägga det i?  Hmm ....... fick min ide från denna sida. Häftigt, och så här blev det .......




Bilder finns på http://ingela.me/ram2.htm

Sonen's foto

Jag har haft foto på sonen från det han började hos dagmamma fram till nian, liggandes i en låda. Har länge funderat på vad jag skulle göra med dem men sen trillade tjugofemöringen ner *ler* Ett litet album skulle det bli.Något enkelt som jag kan ha ståendes på hallbordet ...... Har inte dekoretat det precis men så här blev det ......



Bilderna finns på http://ingela.me/ram2.htm



"Knappstängningen" hittade jag här . Hon har använt något slags gummisnöra men det hade jag inte så det fick bli vanligt snöre.

Beställning

Sonens farmor ringde och frågade om jag ville göra ett kort till henne som hennes syster skulle få. De firar guldbrölopp. Och ett sådant uppdrag kan man ju inte säga nej till, en kul utmaning.
Tog ett tag innan jag tänkt färdigt och fick inspiration på Lindas blogg ...... Hon gör underbara ting och  stilfullt.
 Men i slutändn blir det inte riktigt som man tänkt, det ändras efterhand. Men jag tycker dock att jag fick till det i slutet, en hel del guld :)
Fick handlat lite på Pysseltagen oxså ..... bla embossingfolder och Tim Holts alphabet Upon A Time  (som syns på bild) *ler*



Bilder finns på http://ingela.me/ram2.htm

Grattiskort

Gjorde ett litet enkelt kort till min mobror som fyller år (en av fem *ler*) Det är tanken bakom som räknas .....


Bild ligger på http://ingela.me/ram2.htm

Städdag med "lite" pyssel

Idag har jag städdag och då går ingen säker i lägenheten *ler* Med två norskaskogkatter i lägenhet behöver man göra ett ordentligt röj med jämna mellanrum.
Men scrap har jag alltid tid för :) Behöver andas lite efter dammsugningen .......
Tänkte visa hur mitt arbete med albumet blev ....... som inte blev något album utan ett "notes". Lite fel blev det men eftersom det var första gången med bind it all så är det väl ok. Felen ser man inte om man inte vet om det :))





Bilderna ligger på http://ingela.me/ram2.htm







Har gjort en del "fickor" där man kan sätta alla sina skrivna lappar mm. Och en egen lite "påse" har jag oxså gjort med ett gem från Tim.Holts :) . Den är inte helt färdig än, lite finputts har jag kvar.

Heldag

Efter nästan en hel dags pysslande, förutom en stund på stan, så börjar albumet ta form. Efterhand har det tillkommer en del så det ska bli spännande att se hur resultatet blir  *ler*
Det har blivigt mörkt så jag får väl ta och hålla kväll. Eco tycker jag är tråkig och sätter sig mitt på skrivbordet nu  :)  Under tiden jag har suttit här idag har jag kommit på två nya men mindre projekt ........ hur ska jag hinna jobba ?? Och sonen som kommer hem till helgen. Scrappet läggs på hyllan i helgen inser jag *ler* men det gör inget, bara sonen kommer hem och umgås med mig blir jag glad.
Trevlig helg på er alla !!

Bind it all

Ibland bara händer det *ler* Jag och Birgitta har blivigt med Bind-It-All !! Birgitta hittade denna sida, som hade rea på ett paket med denna underbara maskin :) Eftersom vi bor så närma varann handlade vi den ihop och då har man råd att handla ännu mer :)

Jag har då tänkt att påbörja ett projekt till ........... (inga namn nämda) men jisses det är ju inte det lättaste. För här ska jag välja papper och sen klippa i det  :(     *suck* Tur jag är ledig hela dagen för detta kommer att ta tid. Men Rom byggdes inte på en dag (sägs det) .......

FORTSÄTTNING FÖLJER :)
Tyvärr försvann bilden :(